HACCP-ის სისტემის გაცნობის მიზნით, ბიზნესოპერატორებთან მორიგი საინფორმაციო შეხვედრა გაიმართა

ბიზნესსექტორის წარმომადგენლებს, რომელთათვისაც 2023 წლის 1 ივნისიდან საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (HACCP) სისტემის დანერგვა სავალდებულო ხდება, სურსათის ეროვნული სააგენტოს სპეციალისტებმა HACCP-ის სტანდარტის შესახებ დეტალური ინფორმაცია მიაწოდეს. აღინიშნა, რომ კრიტიკული საკონტროლო წერტილების დანერგვა საშუალებას იძლევა, წინასწარ განისაზღვროს და გაკონტროლდეს სურსათის წარმოება-რეალიზაციის პროცესში არსებული პოტენციური საფრთხეები და, შესაბამისად, მომხმარებელს უვნებელი სურსათი მიეწოდოს. HACCP-ის სისტემის დანერგვა, … Continue reading HACCP-ის სისტემის გაცნობის მიზნით, ბიზნესოპერატორებთან მორიგი საინფორმაციო შეხვედრა გაიმართა